BETI JAI
Iparraldeko saporean zure eskuetan
Goiko aldean sukaldaritza tradizionala da nagusi. Sartu ahala, pintxoz betetako barrak egingo dio ongietorria bezeroari. Goiko gune horretan betiko platerak topatuko dituzu, amonaren gisatuak: arrautza nahasiak, Idiazabal gazta, bakailaoa, arrozak, urdaiazpikoa, txibierro frijituak, behi zaharraren txuleta, arrautza apurtuak, iberiar txerriaren masaila…
Ardo beltz, zuri, gorri eta xanpainen karta-aukera paregabea topatuko duzu. Sortu ginenetik Beti Jai Berrian balioan jarri nahi izan ditugu edariak ere, kopaka nahiz botila osoan zerbitzatuta eta erakustoki ikusgarri batean ipinita, otordu oparoak ondo borobiltzeko.
![pintxojagubo pintxo3](https://betijaiberria.eus/wp-content/uploads/2023/05/pintxojagubo.jpg)
![pintxo9](https://betijaiberria.eus/wp-content/uploads/2023/05/pintxo9.jpg)
![pintxo5](https://betijaiberria.eus/wp-content/uploads/2023/05/pintxo5.jpg)
![pintxopulpo](https://betijaiberria.eus/wp-content/uploads/2023/05/pintxopulpo.jpg)
![txistorra](https://betijaiberria.eus/wp-content/uploads/2023/05/txistorra.jpg)
![pintxo3](https://betijaiberria.eus/wp-content/uploads/2023/05/pintxo3.jpg)